Va anuntam cu mare bucurie si speranta de reusita lansarea programului social "Mancare gatita din suflet"
menit sa ne uneasca in unicul deziderat de a oferi un ajutor cat de mic acelora care sunt depasiti de posibilitatea de a beneficia de un trai decent si al caror scop principal este de a se cazni pentru asigurarea unei farfurii cu mancare calda.

Ideea acestui program a incoltit in inimile noastre cand am vazut si ni s-a confirmat numarul persoanelor carora ochii li se inmoaie in lacrimi pline de sinceritate la primirea unei farfurii cu mancare. Stim ca sunt multi si ca nu putem sa ii ajutam pe
toti insa tot atat de bine stim ca vom aduce o stare de o oarecare stabilitate a mesei macar catorva dintre acestia. De asemenea, am considerat ca nu trebuie sa ignoram faptul ca oricare dintre noi s-ar putea afla intr-o asemenea situatie si ca menirea spirituala a celorlalti de a oferi un suport de nadejde sub orice aspect ar reprezenta un dar poate neinsemnat pentru acestia dar atat de nepretuit pentru cei lipsiti de ajutor si neputinciosi in asemenea cazuri.

Incepem timid acest proiect intrucat stim ca se bazeaza pe increderea pe care voi, dragii nostri parteneri, ne-o acordati. Ne bucuram ca suntem de mai bine de 2 ani pe piata timp in care am observat din reactiile voastre ca am reusit sa va dovedim ca suntem o echipa serioasa care pretuieste relatiile de colaborare. Stim ca intr-o asemenea initiativa increderea este esentiala si va asiguram in acest sens ca nu exista niciun interes ascuns, obscur care sa exceada sau sa se ascunda in vreun fel sub obiectivul exprimat.

Mai mult, programul nu il derulam singuri ci impreuna cu Crucea Rosie prin Biserica Sfantul Mare Mucenic Gheorghe si Sfantul Ierarh Iosif de la Partos, din Soseaua Progresului nr. 41, al carei Preot Paroh Vasile Birleanu, impreuna cu Florian Mustea si Daniel Burada se implica cu toata daruirea crestina in imbunarea zilelor nevoiasilor. Programul presupune ca bucatarii nostri vor pregati zilnic doua feluri de mancare: o supa/ ciorba si un fel principal, intocmai celorlalte feluri oferite spre vanzare intitulate:

2_feluri_1.pngCalitatea va fi la fel de ridicata ca a tuturor produselor noastre si suntem onorati ca cea mai mare parte din pretul generat de materia prima, productie, mana de lucru si ambalare sa fie suportat de noi, astfel cum de altfel pretul o va reflecta. Acest mic procent ramas, numit pret, este practic concretizat in gestul simbolic pe care va invitam sa il infaptuiti pentru o cauza cu adevarat nobila. Astfel, ori de cate ori veti dori sa comandati si sa mancati la Papaway, veti putea totodata sa ne mentionati si sa platiti fie pentru un Fel gustos, fie pentru un Fel imbietor, fie pentru amandoua, in scopul donarii acestora. La final, ne angajam sa centralizam toate donatiile de mancare, sa le pregatim si sa le furnizam Bisericii astfel incat acestea sa ajunga la cei care le asteapta.

Promitem sa dedicam o sectiune din site acestui program pe care sa o actualizam periodic cu dovezi privind concretizarea acestei initiative. De asemenea, va stam la dispozitie pentru orice informatie sau pentru orice intrebari pe care le-ati putea avea in legatura cu "Mancare gatita din suflet daruita". Deschidem astfel ocazia de a ne fi alaturi in actiunile intreprinse pentru a aduce linistea si siguranta unei farfurii cu mancare, aspect care pentru multi dintre noi trece neobservat ca urmare a faptului ca poate niciodata nu am fost fortati de destin sa simtim aceasta lipsa.

Nu privim programul social ca o obligatie de vreo natura; privim si primim acest program ca o manifestare si exteriorizare a valorilor sufletesti care innobileaza firea fiecaruia dintre noi dar care in cotidianul actual si rutina zilnica tind sa se piarda. Credem cu tarie ca omenia inca mai exista si ca nu suntem singurii care vrem sa o dovedim fata de cei care au cu adevarat nevoie de aceasta.

Va multumim si va asteptam sa va alaturati acestui demers pentru a darui din suflet o masa de mancare gatita !

Cu drag,